Wij helpen agrarische ondernemers om te innoveren en te verduurzamen

WijKamp Farming Solutions is opgericht door Stijn van de Bovenkamp en Rico Wijgergangs. Dit jong en dynamisch bedrijf, wat is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van mobiele stallen voor de agrarische sector, is gevestigd in Nistelrode – Noord-Brabant. Door samenvoeging van de jarenlange ervaring van beide oprichters in engineering en agrarische kennis bezit WijKamp Farming Solutions een breed scala aan kennis en ervaringen welke uitstekend van pas komen in de praktijk gerichte oplossingen die tot op de dag van vandaag in eigen huis ontwikkeld worden.

Door een nauwe samenwerking met klant en leverancier kan WijKamp Farming Solutions naast uitstekende kwaliteit en perfecte service snel inspringen in klant specifieke problemen. De hoge kwaliteit, flexibiliteit en snelheid, zijn tekenend voor WijKamp Farming Solutions.

Het product portfolio van WijKamp Farming Solutions bestaat nu nog uit een aantal uitgebreide mobiele pluimveestallen variërend van 50 tot 249 kippen. WijKamp Farming Solutions streeft naar de continue verbetering van al haar producten. Dit heeft onder meer geleid tot een eindproduct dat zowel voor de ondernemer als voor de kippen een ideaal werk en leefomgeving oplevert. WijKamp Farming Solutions zoekt voortdurend naar oplossingen van agrarische problemen op mobiel gebied.

Wanneer WijKamp Farming Solutions uw interesse gewekt heeft kunt u altijd geheel vrijblijvend informatie aanvragen of contact opnemen. Wij maken graag een passend voorstel!

WijKamp Farming Solutions,

Stijn van de Bovenkamp

Rico Wijgergangs

Bekijk ons privacybeleid